Kursus Asas Fotografi

Assalamualaikum....
Post kali ni berkisarkan tentang "Kursus Asas Fotografi" yang di anjurkan oleh Jabatan Pembelajaran Sepanjang Hayat, Kolej Komuniti Sungai Siput, Perak. Yang membanggakan kami adalah Shutterlicious diberi penghargaan untuk mengendalikan Kursus tersebut. Lebih membanggakan adalah kerana 2 kali berturut-turut pihak Kolej Komuniti menjemput salah seorang dari Crew Shutterlicious untuk menjadi tenaga pengajar kursus tersebut.

Pada kali ini, Seramai 20 pelajar dari Kolej Matrikulasi Gopeng Perak yang mengikuti kursus tersebut. Kursus ini diadakan pada 14 & 15 Julai 2012. Kursus dibahagikan kepada 3 Sesi, iaitu Sesi Teori, dimana peserta diajar mengenai asas2 kamera DSLR (Digital Single Lens Reflex) dan juga teknik komposisi, Sesi kedua, adalah Praktikal dimana, peserta dibawa keluar "outing" bagi mengaplikasikan apa yang diajar didalam dewan kuliah. Dan Sesi ketiga pula sesi "Koyak Gambar" dimana setiap peserta kursus ini akan membuat persembahan diatas karya (Output) yang dihasilkan sendiri oleh peserta.
Sebagai tatapan semua, ini adalah gambar gambar disekitar kelas yang diadakan. Post akan datang akan kami upload adalah hasil dari Kursus ini. Enjoy......Sekiranya anda berminat untuk mengikuti Kursus Asas Fotografi boleh lah hubungi :
LUKE :: 014 - 236 2948
WAWA :: 010 - 274 1095
NAIM :: 017 - 235 8545

Penulis : Shutterlicious ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Kursus Asas Fotografi ini dipublish oleh Shutterlicious pada hari . Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Kursus Asas Fotografi
 
Reactions: 

0 comments:

Post a Comment